Šta kažu korisnici CompanyAcademy?

Rezultati su vrlo brzo vidljivi – zaposleni bolje pristupaju poslu, klijenti su zadovoljniji, a naša kompanija efikasnija

Sam koncept CompanyAcademy omogućava nam da svakom zaposlenom možemo da pomognemo da usavrši baš one kompetencije koje su mu potrebne kako bi on sam bio još bolji i na bolji način pristupao poslu. Fleksibilan i otvoren sistem za rad, brzina i preciznost realizacije svih naših zahteva jesu ono po čemu se CA izdvaja, a rezultati su vidljivi već posle prvog treninga jer zaposleni bolje pristupaju poslu, klijenti su zadovoljniji, a naš rad je efikasniji.

Naši zaposleni su zadovoljni jer su došli do zaključka da, osim što im CA obuke omogućavaju lakši rad na poslu, njih mogu da primene i na svakodnevne odluke u svom životu. Zbog toga smo još zadovoljniji i ponosniji.

CompanyAcademy definitivno treba da ima svaka kompanija! Jer kada zaposlenom precizno (a to je moguće sa CA platformom) date ono što mu je potrebno da se bolje oseća na poslu, da bolje radi, da lakše savladava prepreke, on je zadovoljniji. Samim tim svi zajedno napredujemo.

Veljko Đokić

direktor Car4Use
CompanyAcademy neophodna za razvoj startupova


Nema sumnje da je ovakav vid učenja kakav CompanyAcademy nudi kompanijama i njenim zaposlenima neophodan u edukaciji zaposlenih, pogotovo kod nekih startup firmi.

Uz CA platformu, koja je veoma jednostavna za korišćenje i koja ima bogat materijal za učenje, naša kompanija ima uvid u statistiku napretka zaposlenih, a veoma lako možemo da pratimo koje su oblasti zaposleni prešli. CA platforma ima dobar odnos cene i onoga što možemo da dobijemo učeći preko nje.

Boris Milojević

menadžer prodaje i administracije Coral Computersa
CompanyAcademy nudi širok spektar obuka

Neko vreme razmišljali smo o obukama za zaposlene, a širok spektar obuka jeste ono što nam se dopalo na CompanyAcademy. Za lično usavršavanje izabrao sam oblasti koje nisam dovoljno dobro poznavao. Smatram da svaka kompanija treba da radi na edukaciji svojih zaposlenih. Mi smo zadovoljni sa CompanyAcademy.

Aleksa Vučićević

direktor Art Ivala