Dve decenije uspeha

LINKgroup – osnivač CompanyAcademy

CompanyAcademy je deo velike LINK edu Alliance, koja u Srbiji i okruženju uspešno posluje već 20 godina, sa ciljem da pripremi polaznike, učenike i studente za sve profesionalne izazove budućnosti.

LINKgroup je razvio jedinstvenu metodu učenja – „Arhitekturu saznanja”, koja pomaže da se steknu i usavrše znanja tako što se koriste sve raspoložive tehnologije i individualne metode učenja, shodno preferencijama, iskustvu, stilu učenja i raspoloživom vremenu korisnika. Ovo je posebno važno i u funkcionisanju CompanyAcademy, jer je proces učenja za svakoga drugačiji.

Edukacija ne zna za granice

LINK posluje u Srbiji, Bosni i Hercegovini, Rumuniji, Ukrajini i Moldaviji

LINKgroup
Pomaže ljudima da postanu uspešniji

LINKgroup je pionir uspešne, savremene edukacije u regionu i šire, a to dokazuje i statistika.

1. Android aplikacija za učenje na daljinu

Apsolutno liderstvo u obrazovanju na daljinu i oblasti edu-aplikacija u jugoistočnoj i istočnoj Evropi i svetski pionir u razvoju edu softverskih rešenja za online edukaciju.

324 partnerske kompanije

Negovanje partnerstava sa vodećim svetskim kompanijama – Microsoft, Apple, Adobe, VUE, Prometric, Cambridge Assessment International Education, Ministarstvo prosvete...

Više od 200 zaposlenih na 12 svetskih lokacija

Razvijenost kompanije dokazuje i brojnost zaposlenih u svim zemljama u kojima LINK posluje.

100.000 dodeljenih online kurseva

U okviru obrazovnih institucija i servisa do sada je dodeljen veliki broj kurseva, kojima se može pristupiti iz različitih delova sveta.

Više od 265 predavača i profesora

Kvalitet LINKgroupa potvrđuje i broj od 265 eminentnih predavača i profesora koji obučavaju iz učionice, ali i online.

92,87% uspešnih polaznika

Zadovoljni korisnici bilo koje usluge koju nudi LINKgroup najbolji su dokaz uspešnosti i kvaliteta ove međunarodne institucije.