Kurs Search Engine Optimization

Kurs Search Engine Optimization

Opis kursa

SEO kurs obrađuje Search engine optimization i podeljen je u sedam osnovnih modula.Na početku se korisnici upoznaju sa principom rada pretraživača, kao i važnosti i vrstama SEO optimizacije, a zatim sledi razumevanje ključnih reči za SEO. Treći modul je posvećen on-page SEO tehnikama, kao i tehničkoj optimizaciji sajta gde se obrađuju svi važniji elementi veb-stranica koji se mogu optimizovati prema standardima. Četvrti modul obrađuje off-page SEO tehnike, sa osnovama off-page optimizacije, značajem i kvalitetima backlinkova, a nakon toga je objašnjen i link building. Na ovom kursu korisnici će se upoznati i sa faktorima rangiranja, SEO problemima, pojmom SEO Audit i principima merenja SEO učinkovitosti u okviru koga se korisnici upoznaju sa veb-analitikom i osnovnim sekcijama u alatu Google Analytics. Poslednji modul predstavilja jedan od najkompletnijih SEO alata u ovoj industriji.

Potrebno predznanje

Radi lakšeg praćenja ovog kursa, korisnicima je potrebno osnovno predznanje HTML elemenata stranica. Svi novi pojmovi objašnjeni su u okviru lekcija ili rečniku pojmova.

Cilj kursa

Cilj kursa Search Engine Optimization jeste upoznavanje korisnika sa SEO konceptom, njegovim najznačajnijim elementima, tehnikama rada, praktičnim primerima i alatima kojima se vrši. Korisnici će naučiti kako pretraživači zaista funkcionišu, koje aspekte sajtova analiziraju i kako da oni pri kreiranju sajtova mogu optimizovati stranice sajtova za određene fraze i ključne reči, kao i da suštinski shvate benefite koje dobro sproveden SEO donosi. Oni će osposobljeni da brzo izvedu analizu stepena optimizacije svog ili konkurentovog sajta.

 • Procena vremena

  52h 24min

 • Broj modula

  7

 • Broj lekcija

  18

 • Broj testova

  25

 • Kategorija

  Marketing

 • Paket

  Gold kurs

              
 • Kategorija

  Marketing

Pogledajte ostale kurseve

Kreirajte personalizovani set kurseva po svojoj meri