Prestižna potvrda koja će vas izdvojiti

Zvanje “Kompanija koja uči” koje dodeljuje CompanyAcademy prestižno je biznis priznanje i dodeljuje se isključivo kompanijama
koje ispunjavaju visoke standarde usavršavanja zaposlenih i praćenja najaktuelnijih praksi u poslovanju. Nosioci ovog zvanja izdvajaju se
od konkurencije i postavljaju standarde kada su u pitanju uslovi za rad zaposlenih i kvalitet usluga koje pružaju svojim klijentima.

Postanite kompanija sa kojom svako želi da posluje!

Priznanje koje vas ističe

CompanyAcademy priznanje “Kompanija koja uči” predstavlja kupcima, partnerima i celokupnoj javnosti vrednu potvrdu da su stručnost, kompetentnost i standardi u vašoj kompaniji na najvišem nivou, dok je svim kandidatima znak da je reč o kompaniji koja posvećeno vodi računa o profesionalnom usavršavanju svojih zaposlenih. Zahvaljujući tome nosioci ovog uglednog priznanja imaju razgranatu mrežu partnera i klijenata i sa lakoćom dolaze do najkvalitetnijih stručnjaka.

I vaša kompanija može postati deo ovog prestižnog društva.

Tri nivoa kompanije koja uči

CA priznanje “Kompanija koja uči” sastoji se iz tri nivoa: CA Evolving, CA Progress, CA Achieve, a kriterijumi koje je neophodno ispuniti za svaki od njih u potpunosti su transparentni. Pre svega potrebno je da vaša kompanija iskaže jasnu odlučnost i usmerenje ka edukaciji svojih zaposlenih kroz implementiranje CA kurseva i obuka.

U zavisnosti od broja zaposlenih koje imate i broja završenih online kurseva ili tradicionalnih obuka godišnje na CA vaša kompanija dobija jedan od tri nivoa. Kada je reč o kursevima, važno je napomenuti da je reč o završenim kursevima, dakle nije dovoljno da kurs bude samo dodeljen, već zaposleni mora da ga kompletira do kraja tako što će preći svo gradivo i položite predviđene testove.Koje CA priznanje je za vas?

1. CA Evolving

CA Evolving - Prvi nivo CA znanja

CA Evolving je prvi nivo priznanja koji podrazumeva da je opredeljenje vaše kompanije i vaših zaposlenih usavršavanje i napredak. Da biste postigli ovo zvanje neophodno je da broj CA završenih kurseva godišnje bude jednak broju vaših zaposlenih. To znači da ukoliko vaša kompanija broji 50 zaposlenih, neophodno je da na kraju godine broj kompletiranih CA kurseva i obuka iznosi najmanje 50.


Ovo priznanje izdvojiće vas od drugih jer predstavlja svedočanstvo o usmerenju vaše kompanije na usavršavanje zaposlenih i podizanje nivoa stručnosti i znanja u kompaniji. Ono je potvrda da se krećete ka tom cilju. Međutim, da biste taj cilj i ostvarili, potrebno je da dostignete naredne nivoe priznanja za svoju kompaniju.

2. CA Progress

CA Progress - Drugi nivo CA znanja

CA Progress drugi je nivo priznanja i svedočanstvo je da je vaša kompanija nepokolebljivo na putu usavršavanja, razvijanja zaposlenih i podizanja kvaliteta stručnosti i usluga, kao i da preduzima konkretne mere kako bi taj cilj u potpunosti ostvarila. Da biste osvojili ovaj nivo, potrebno je da broj završenih kurseva bude dvostruko veći od broja vaših zaposlenih. Za kompaniju od 50 zaposlenih neophodno je da broj završenih kurseva i obuka na CompanyAcademy godišnje iznosi najmanje 100.


Ovo priznanje doneće vam ugled stabilne kompanije koja ulaže u razvoj svojih resursa i edukaciju zaposlenih i posvećena je podizanju kvaliteta svojih usluga i stručnosti na obostranu korist vas, vaših klijenata i partnera.

3. CA Achieve

CA Achieve - Najviši nivo CA priznanja

CA Achieve je najviši nivo priznanja “Kompanija koja uči” koje dodeljuje CompanyAcademy. Nosioci ovog prestižnog priznanja mogu biti samo odabrane kompanije koje ispunjavaju visoke standarde izvrsnosti koji se ogledaju u primeni najboljih praksi edukacije, razvoja i usavršavanja zaposlenih. Da biste zaslužili ovaj prestižni nivo, neophodno je da broj završenih kurseva i obuka na CompanyAcademy godišnje bude 3 puta veći od ukupnog broja vaših zaposlenih. Dakle, ukoliko imate 50 zaposlenih neophodno je da broj završenih kurseva iznosi najmanje 150.


Posedovanje ovog uglednog priznanja svrstaće vas u malobrojno elitno društvo najuspešnijih kompanija i doneti vam prestižan ugled kod klijenata, partnera i celokupne javnosti koji će vas percipirati kao kompaniju koja u svom poslovanju primenjuje najviše standarde kvaliteta zbog čega isporučuje najbolje usluge i predstavlja najbolje mesto za rad.Kroz edukaciju zaposlenih kompanija dostiže izvrsnost

Sve velike kompanije danas su usmerile svoje resurse na edukaciju zaposlenih zbog čega i postižu jedinstven uspeh na tržištu.
Jednostavno, edukacija zaposlenih je investicija koja se višestruko isplati. Odličan način da to
uradite jeste da implementirate CA sistem za edukaciju zaposlenih koji se sastoji iz: CA online platforme sa preko
400 kurseva, online i video kurseva, in-house, tradicionalnih i blended obuka, domaćih i međunarodnih sertifikata.

CA sistem za edukaciju zaposlenih

CompanyAcademy sistem za edukaciju omogućiće vam najefikasnije usavršavanje vaših zaposlenih i brzo dostizanje CA priznanja “Kompanija koja uči”
koje će vas izdvojiti od drugih kao kompaniju koja stremi i ispunjava najviše standarde u stručnosti i poslovanju.

  • CA online edu platforma
  • Online i video kursevi
  • In-house, tradicionalne i blended obuke
  • Domaći i međunarodni sertifikatiUz CA dostignite vrhunac svog poslovanja

Zahvaljujući personalizovanim CA rešenjima, vaša kompanija osiguraće stalni rast stručnosti i ostvariti široku prepoznatljivost
zbog čega će postati mesto na kome svako želi da radi, odnosno sa kojom klijenti i partneri rado posluju.

Pridružite se nekim od najuspešnijih svetskih kompanija i započnite svoje putovanje ka izvrsnosti.