CA online platformu mogu jednostavno koristiti i zaposleni i njeni administratori zahvaljujući njenim brojnim, specifičnim karakteristikama.

Dostupnost za Android i iOS

Dostupnost na svim uređajima

CA platforma za učenje na daljinu je responsive, što znači da se odlično prilagođava svakom tipu uređaja – od kompjutera, preko tableta, do mobilnog telefona, a dostupna je i za iOS i Android operativni sistem.

Saznajte više

Brendiran izgled platforme

Obezbediće jedinstven doživljaj usavršavanja zaposlenima, jer CA platforma može da se personalizuje i dizajnira u skladu sa vizuelnim identitetom firme - koristeći korporativne boje i logotip kompanije.

Saznajte više
Brendirana platforma
Administriranje mreže

Jednostavna administracija

Zahvaljujući precizno osmišljenom konceptu, administratori na platformi mogu jednostavno, bez bilo kakvog IT znanja da menjaju, dopunjuju i brzo dodeljuju kurseve za velike grupe korisnika, od dana uključivanja u program obuke ili prema izabranim datumima. 

Saznajte više

User-friendly platforma

Sve kurseve koji se nalaze na platformi korisnici mogu lako da koriste zahvaljujući jednostavnom korisničkom interfejsu i obezbeđenom uputstvu koje će zaposlenima pružiti LINK tehnička podrška.

Saznajte više
Jednostavno korišćenje
Sistem obaveštenja

Obaveštenja i podsetnici

Podsetnici za planirane obaveze, predavanja, čet konsultacije, logovanje, obaveštenja o novim dodelama kurseva i zadataka, aktivnostima, pregledni kalendari i mogućnost personalizovanja i podešavanja sistema obaveštenja – sve ovo će obezbediti da zaposleni budu dobro informisani i da nikad ne zaborave na planirane obaveze.

Saznajte više

Kalendar zadataka

Sve obaveze su na platformi prikazane u kalendaru kako bi zaposleni imali jasan uvid u obaveze koje slede i kako se ne bi desilo da propuste planirana predavanja i testiranja. Moguće je ostavljanje beležaka i podsetnika kako bi celo iskustvo korišćenja bilo maksimalno personalizovano i efikasno. 

Saznajte više
Preglednost zadataka
Kreiranje kurseva

Kreiranje novih kurseva

CA platforma nudi administratorima mogućnost da sami kreiraju nove kurseve za svoje zaposlene, bez obzira na to što uz platformu dobijaju čak 200 kurseva iz 12 različitih oblasti. 

Saznajte više

Testovi za proveru znanja

Zaposleni će na platformi moći da proveravaju svoj napredak rešavajući otvorene i zatvorene testove napredovanja, testove po modulu, kao i pojedinačne testove van kurseva. Na taj način pratiće svoje usavršavanje.

Saznajte više
Provera napretka
Upoređivanje razvoja

Merenje i praćenje napretka

Platforma nudi precizan uvid u statistiku korišćenja sistema i sadržaja. Korisnici pored svih podataka o uspehu postignutom na kursu, osvojenim bodovima na testovima i zadacima, imaju i uvid u vreme provedeno na sistemu, broju logovanja i poruka, prisustvu na predavanjima, webinarima, čet sesijama…

Saznajte više

Live stream predavanja

Predavanja iz učionice lako postaju dostupna zaposlenima na CA platformi. Oni mogu uživo da prate predavanja uz mogućnost postavljanja pitanja, a kasnije i da gledaju snimke iz video-arhive neograničen broj puta.

Saznajte više
Uživo predavanja
Edu Wall za bolju preglednost zadataka

EduWall

EduWall koji se nalazi na online platformi sličan je Facebooku i omogućiće zaposlenima da brzo i lako stupe u interakciju, da razmene neophodne informacije, pitanja i odgovore bez logovanja na druge društvene mreže.

Saznajte više

Praćenje webinara

CA online platforma nudi i mogućnost direktnog praćenja video-konferencije uz mogućnost aktivnog postavljanja pitanja i ostavljanja komentara.

Saznajte više
Praćenje konferencija
Direktno predavanje

1 na 1 obuke

Preko Whiteboarda platforma omogućava održavanje individualnih obuka koje su poput časa na kom predavač drži lekcije koristeći tablu i PowerPoint prezentaciju sa slikama, uz odgovaranje na sva pitanja koja zaposleni imaju.

Saznajte više

Istraživanja stavova zaposlenih

Pomoću platforme mogu se saznati mišljenja, potrebe i stavovi zaposlenih kroz istraživanja i ankete, a koji su od značaja za kompaniju i HR službu. Kompanija je tako u toku sa obrazovnim potrebama zaposlenih i njihovim feedbackom.

Saznajte više
Statistika
Direktno predavanje

Cloud-based platforma

Kao SaaS (Software as a service) platforma, CA ne zahteva instaliranje posebnog hardvera i softvera za korišćenje. 

Saznajte više

Međunarodno priznati sertifikati

Zahvaljujući CA platformi, zaposleni mogu da steknu prestižne sertifikate koje izdaju najrelevantnije međunarodne institucije i kompanije kao što su Cambridge, Microsoft, Zend, Adobe i drugi.

Saznajte više
Statistika
Direktno predavanje

Personalizacija korisničkih grupa i naloga

CA platforma omogućava organizovanje korisnika po grupama na osnovu različitih parametara, kao i jednostavnu mogućnost za definisanje uređivačke politike na platformi.

Saznajte više

Skalabilnost

CA platforma omogućava kompaniji da kreira sopstvenu personalizovanu online platformu birajući njene funkcionalnosti.

Saznajte više
Statistika
Direktno predavanje

Jezici

CA platforma je dostupna na engleskom i svim jezicima regiona, što umanjuje sve jezičke barijere. 

Saznajte više

Integrisanost

CA platforma omogućava integrisanoost sa nekim drugim aplikacijama, kao što su Google nalog, Drive i društvene mreže Tviter i LinkedIn.

Saznajte više
Statistika