Može vam biti od pomoći

CompanyAcademy pomaže kompanijama da se izgrade, ojačaju i preuzmu vodeće pozicije na tržištu kroz edukaciju svojih zaposlenih i stvaranje ambasadora od njih. Kompanija se CompanyAcademy obraća ako ima bilo kakve želje u vezi sa napretkom svojih zaposlenih, a CA joj pomaže da unapredi radnike kroz različite vrste obuka, consulting, sticanje priznatih sertifikata, ali i pri pravljenju produkcijski atraktivnog internog i eksternog sadržaja u studiju.

CompanyAcademy kompanijama nudi jedinstvenu CA online platformu sa preko 400 online kurseva, koji pokrivaju 12 oblasti. Autori svih kurseva su stručnjaci koji su svoje iskustvo delili u okviru LINK edu Alliance, a ono što je specifično jeste to što svaka kompanija na ovu platformu može dodati i svoj korporativni sadržaj, kreirati sopstvene kurseve i tako stvoriti personalizovanu platformu. Sve karakteristike CA online platforme pogledajte ovde.Takođe, CA, pored kurseva na online platformi, omogućava usavršavanje zaposlenih i kroz druge vrste obuka, ali i kroz mogućnost sticanja sertifikata, dok kompanije dobijaju consulting, produkciju i studio.

Jer je preko 50 priznatih kompanija već odabralo CA kurseva za usavršavanje svojih zaposlenih odabralo edukaciju na CompanyAcademy, čiji je osnivač LINKgroup, koji već više od 20 godina uspešno posluje na polju edukacije.

Ako ste zainteresovani za bilo koju uslugu CA, možete pozvati naše learning konsultante na broj telefona: 011/40-11-200 ili im pisati na imejl-adresu: office@company-academy.rs, a oni će vam u najkraćem roku izračunati koliko je ulaganje u vašu kompaniju.

Niko vam ne može ovo garantovati stoprocentno. Ali naša statistika dosadašnjih korisnika pokazuje da je to vrlo realan scenario. Pogledajte ove brojke kojima i vi možete doprineti.