Uverite se da je CA online platforma za vas

Da biste videli da li CA online platforma zaista odgovara vašim potrebama, CompanyAcademy vam je omogućila da je isprobate već sada. Ukoliko se odmah registrujete, dobićete 14 dana besplatnog korišćenja CA platforme tokom kojih ćete u praksi isprobati sve njene funkcionalnosti, a kao dodatni bonus biće vam dodeljen i kurs Veštine jasne i uverljive prezentacije. 

Prijavite se i uživajte u benefitima CA platforme »

Bez rizika, obaveza, potpuno besplatno

Kompanije koje se registruju imaće besplatan pristup CA platformi čak dve nedelje. Za ovo vreme imaćete priliku da se upoznate sa radom i svim naprednim funkcionalnostima platforme kao i da nesmetano koristite njene benefite.

Na raspolaganju su vam:

Besplatan kurs

Edu Wall

Testovi 

Kalendar

Centar za karijeru

Chat i poruke

Licni karton

Assignmenti

Pregled testova

Pregled fajlova

Beleške

Tehnicka podrška

Takođe, u svakom trenutku možete nam se direktno obratiti sa pitanjima u vezi sa platformom. Pokazaćemo vam na koji način možete da je personalizujete u skladu sa potrebama svoje kompanije i kako da dobijete najviše od nje.

Ovo je sjajna prilika da u praksi i potpuno besplatno proverite na koji način CA platforma ispunjava vaše poslovne potrebe i kako se prilagođava specifičnim ciljevima vašeg preduzeća.

Besplatan kurs veština jasne i uverljive prezentacije

Na demo platformi će vam biti dostupan kurs Veštine jasne i uverljive prezentacije koji se bavi neophodnim veštinama važnim za uverljivost, a namenjen je svima koji imaju bilo kakav vid poslovne komunikacije, a ne samo onima koji drže formalne prezentacije. Na njemu ćete saznati koji faktori pozitivno, a koji negativno utiču na razumevanje prezentacije, kako da prevaziđete strah od javnog nastupa i savladavate tremu, a uvidećete i kakvu ulogu ima govor tela prilikom održavanja prezentacije.

Ceo kurs Veštine jasne i uverljive prezentacije traje 9 sata i 43 minuta, sadrži 5 lekcija, a na njemu možete proveravati znanje kroz 6 testova.

Više o kursu 

Šta vam demo verzija CA platforme donosi?

14 dana besplatnog korišćenja CA platforme

Besplatan kurs veštine jasne i uverljive prezentacije sa svim modulima i testovima

Isprobavanje svih osnovnih i naprednih funkcionalnosti platforme

Uvid u sistem za upravljanje učenjem (CA platforma)

Tehničku podršku za sva pitanja koja imate

Mogućnost da proverite da li vam ovaj način obuke odgovara

Registrujte se odmah i 14 dana koristite potpuno besplatno sve benefite i pogodonosti jedinstvene CA online platforme.