Vaš pouzdan savetnik 

CompanyAcademy vam omogućava profesionalne counsulting usluge i usmerenja koji će obezbediti nesmetan razvoj i napredak vaše kompanije kroz usavršavanje vaših zaposlenih. Nakon pažljive analize relevantnih faktora, predlažemo najbolja rešenja za vaš specifičan problem, situaciju ili potrebe.

Poslovno savetovanje

Izrada strateških planova

Procena vrednosti

Optimizacija obuka i treninga

Poboljšanje performansi

Transformacija kompanije

Analiza u consultingu

Dubinska analiza i jasni uvidi u rad kompanije

Nakon susreta sa vama i utvrđivanja vaših želja i potreba, CA eksperti obavljaju detaljnu analizu svih relevantnih unutrašnjih i spoljašnjih faktora koji utiču na vašu kompaniju. Na osnovu donetih zaključaka, oni sastavljaju izveštaj sa predlozima i rešenjima, kao i planom neophodnih koraka radi ostvarivanja zacrtanog cilja.

Inovativna i pouzdana rešenja za poboljšanje

Bez obzira na veličinu vaše kompanije, specifične potrebe i ciljeve, pripremamo najefikasnija rešenja i predloge za ostvarivanje željenog napretka. Ukoliko imate potrebu za optimizacijom vremena prilikom treninga zaposlenih, želite da ih na najefikasniji način opremite potrebnim znanjima, da poboljšate brzinu i kvalitet komunikacije između članova tima ili imate neke druge zahteve, predložićemo vam personalizovan model prema vašim potrebama.

Consulting kompanijama

Da se prijavite za besplatan consulting pozovite +381 (0)11 4011 200 ili pišite na office@company-academy.rs !