Online i video-kursevi na naprednoj CA platformi

Zabeležite svoj uspeh tako što ćete uzeti CA online platformu sa CA kursevima koji pokrivaju 12 oblasti i koji su kreirani na srpskom jeziku kako bi odgovorili na zahteve tržišta. Izaberite oblast u kojoj želite da se usavršavaju vaši zaposleni, pronađite adekvatne kurseve koji bi, prema vašoj proceni, odlično odgovarali kompanijskim potrebama, napravite spisak svih željenih kurseva i kontaktirajte sa CA Learning konsultantom.

Funkcionalno učenje koje povećava produktivnost

CA platforma: Kompleksan edu-softver koji se prilagođava vašim potrebama

CA platforma preko koje zaposleni prate online kurseve predstavlja odličan primer dobro implementiranog Learning Management Systema (LMS) u korporativne svrhe. 

Cela CA platforma je prilagođena tako da radi 24 sata u nedelji „na zahtev korisnika”, tj. na zahtev i kompanije i zaposlenih. Dodatno se može oplemenjivati funkcionalnostima koje kompanija zahteva. CA platforma će vam pomoći da kroz statističke izveštaje izmerite napredak svoje kompanije i promislite o svojim sledećim potezima.

Saznajte više o CA platformi 

Kompletna paleta kurseva iz najperspektivnijih oblasti današnjice

Neka vaši zaposleni steknu znanja i veštine za održiv razvoj

Napredni, pojedinačni Silver i Gold kursevi

Pored osnovnih kurseva koje dobijate u okviru CA paketa, svojim zaposlenima možete dodatno
uzeti i kompleksnije Silver i Gold kurseve, koji pokrivaju iste oblasti.

Silver kursevi
Silver kursevi

Katastar nepokretnosti, Coaching, Online Payment Methods i MySQL programiranje i administracija samo su neki od kurseva koji pokrivaju ove oblasti.

Gold kursevi
Gold kursevi

Među ovim kursevima možete pronaći Android UI Design and Programming, Video Postproduction, Advanced JavaScript i Ajax i New Media Environment kurseve.

Naručite CA platformu sa kursevima

Neka vaša kompanija raste uz CA platformu i kurseve koje su kreirali naši najbolji eksperti.