Kako da i vaša kompanija napreduje uz minimalne troškove

Zahvaljujući CompanyAcademy, osiguraćete znanje zaposlenih u kompaniji, pre svega uz corporate e-learning, tj. pomoću personalizovane platforme sa 400 kurseva, ali i uz consulting, tradicionalne, in-house i blended obuke, sertifikaciju, produkciju i multimedijalni studio.

Kompletno rešenje za obrazovanje vaših zaposlenih
i članova njihovih porodica

CompanyAcademy pruža idealnu šansu da istovremeno napreduje i vaša kompanija i vaši zaposleni, a da pritom ulaganje u ovaj progres i ne osetite. Pogledajte koliko ćete uštedeti ako se odlučite za CA, a sva pitanja možete dobiti putem imejl-adrese: office@company-academy.rs ili putem telefona: +381 (0)11/40-11-200.

Osigurajte više znanja i bolju zaradu uz CA online kurseve

Dobićete platformu za online učenje sa onoliko kurseva koliko sami odaberete. Svi kursevi koje CA nudi svrstani su u tri grupe kreirane po složenosti: CompanyAcademySilver kursevi i Gold kursevi.

Zajedničko im je što su svi podeljeni u 12 istih grupa: HR, Menadžerske veštine, Soft Skills, Prodaja, Marketing, Dizajn, Informaciona pismenost, Administracija (mreža), Biznis, Jezici, Programiranje, Video i audio produkcija.

Umesto 80.000 evra, koliko biste ove kurseve platili u Srbiji,
na CA možete ih uzeti i za 13 puta manje novca

CA paket vam pruža izbor od 207 osnovnih kurseva, uključujući i video-kurseve čija pojedinačna tržišna vrednost samo u Srbiji može biti i 100 evra. U svetu cene kurseva, kakvi se nalaze u okviru CA paketa, daleko prevazilaze ovu cifru. Međutim, na CompanyAcademy sve kurseve u okviru CA paketa možete dobiti po ceni već od 10 evra.

Vrlo brzo ćete, nakon uzimanja CA paketa, videti merljiv rezultat u svojoj kompaniji. Ali taj napredak može da bude još veći.

CA u svojoj ponudi ima i Silver i Gold kurseve iz 12 oblasti, koji su složeniji, detaljniji i zahtevniji od standardnih CA kurseva, a koji su namenjeni juniorima. U Srbiji oni se pojedinačno mogu pronaći i za 300 evra po kursu. U svetu oni dostižu cenu i do 500 evra. Na CA Silver i Gold kurseve možete naručiti po ceni i od 20 i 30 evra, a celokupan iznos možete odmah i da proverite tako što ćete kontaktirati s našim konsultantom.

Ako se odlučite za kurseve na CA, vaši zaposleni će imati priliku da ih slušaju na platformi koja ima pregršt odličnih funkcionalnosti, i to bilo kada i bilo gde, uz jedini uslov - da imaju internet. Zahvaljujući ovoj platformi, moći ćete da proveravate i napredak svojih zaposlenih, ali i da dobijate detaljne, logističke izveštaje i procene na koje je sve načine CA doprinela napretku vaše kompanije.

Ovde možete da pogledate sve prednosti koje CA platformu svrstavaju u najbolje metode korporativnog usavršavanja u celom regionu.

-10%: Polaganje za sertifikate na CA

Kroz kurseve koje nudi CA vaši zaposleni stiču znanja za različite svetski priznate sertifikate koje, uz dodatni popust od čak 10%, mogu polagati u našim registrovanim centrima. Vaši zaposleni će na CA za polaganje svakog ispita koji se odnosi na sticanje sertifikata dobiti za 10% umanjenu cenu.

Pored internacionalnih sertifikata, vaši zaposleni na CA mogu steći i CA sertifikate dok vaša kompanija može poneti i poseban kompanijski sertifikat. 

Saznajte više o CA sertifikatima »

Uštedite na dodatnim treninzima,  konferencijama,
seminarima i strategy vikendima

CA vam pruža i organizovanje tradicionalnih, blended i in-house obuka po dogovoru, uz mogućnost snimanja i live strimovanja direktno na CA platformi. Na taj način biste i vi i svi vaši zaposleni mogli te događaje da pogledate kada god poželite. A uz takvo podsećanje mogli biste da smanjite i broj održavanja offline usavršavanja, čime biste nekoliko puta umanjili trošenje svojih resursa.

Uz to, CA vam nudi i mogućnost montiranja sadržaja sa događaja ili snimanje u najsavremenijem multimedijalnom studiju u Beogradu.
Za cenu manju od predviđene.

Na CA možete da obučite čitavu kompaniju
po ceni jednog online kursa u inostranstvu

Stvorite svoju internu školu za obrazovanje zaposlenih. Odaberite CompanyAcademy, koja iza sebe kao garanciju kvaliteta ima LINK edu Alliance, sa dvadesetogodišnjim stažom, u čijem su sastavu renomirane edukativne ustanove i institucije poput ITAcademy, BusinessAcademy, InternetAcademy, Fakulteta savremenih umetnosti, Savremene gimnazije, International School Savremene...

Umesto da za svojih 100 radnika uzmete 200 kurseva i platite ih 20.000 evra, kako se trenutno kreće njihova cena na tržištu, na CompanyAcademy 100 kurseva uzmite za 10 puta manje novca! Ili organizujte CA tradicionalne obuke za daleko manju cenu od one koju nude drugi.

Jedno od poslednjih istraživanja pokazuje da kompanije za samo jedan sat kvalitetnog i korisnog e-learning sadržaja potroše više od 10.000 dolara (skoro 9.000 evra). Vi ne morate da ulažete toliki novac za kreiranje svojih kurseva kada vam CompanyAcademy već sve nudi u gotovom obliku, a za taj novac možete uzeti kurseve za celu kompaniju.

Kontaktirajte s nama da zajedno osmislimo vašu CompanyAcademy

Ako vas je zainteresovala CompanyAcademy, ali se ipak nešto nije uklopilo u vaš korporativni razvojni plan, tu smo da personalizujemo vaš zahtev i kreiramo CA po vašoj meri.

Nudimo vam kompletno rešenje prilagođeno vašim potrebama.

Ako vas bilo koja od ovih usluga interesuje, kontaktirajte s nama, a naši learning konsultanti će vam rado izaći u susret. Napraviće vam analizu troškova ako se odlučite za CA i predočiti vam šta sve dodatno možete da dobijete na CA, poštujući vaše zahteve i smernice.

CompanyAcademy je namenjena kompanijama svih veličina – bez obzira na to da li one imaju 10 ili 1.000 zaposlenih, kao i organizacijama iz svih branši.

Unapred se radujemo zajedničkoj saradnji.

Da se prijavite za besplatan consulting pozovite +381 (0)11 4011 200 ili pišite na office@company-academy.rs!